How we do

Strategy & design

Strategie en design zijn essentieel om succesvolle online projecten te creëren. Strategie omvat planning en onderzoek, terwijl design zorgt voor een samenhangende look en feel. Beide zijn nodig voor effectieve en visueel aantrekkelijke websites en applicaties. Wij ontmoeten elkaar en stellen samen deze perfecte combinatie vast.

Development

Webontwikkeling omvat het bouwen en onderhouden van websites en applicaties. Het ontwikkelingsteam richt zich op het creëren van functionele en efficiënte projecten die voldoen aan de behoeften van klanten en hun gebruikers, met een sterk begrip van gebruikerservaring en design. We houden u op de hoogte bij elke belangrijke stap.

Pre launch

Voorafgaand aan launch voeren we gestandaardiseerde tests uit in verschillende omgevingen om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. We stellen u een bètaversie ter beschikking om te testen. Ons doel is om zoveel mogelijk feedback te verzamelen om het product te verfijnen en de best mogelijke resultaten te bereiken bij de lancering.

Launch & care

Het lancerings- en onderhoudsteam is verantwoordelijk voor het uitrollen van het project en het bewaken van de prestaties. Dit helpt eventuele problemen te identificeren en aan te pakken. Door de lancerings- en verzorgingsfase effectief te beheren, verzekeren wij het succes op lange termijn van de online projecten van onze klanten.

Read more